Forum Sojuszu Dark Souls w grze OgameWars
¯eby rozrastaæ siê w si³ê musimy zapraszaæ ludzi. Trzeba ich zachêciæ do tego i mo¿na by zrobiæ na forum ogamewars nasz± prezentacjê sojuszu. Ja mogê o zrobiæ, ale nie wiem za bardzo co tam mo¿e byæ. A druga sprawa to taka, ¿eby wymy¶liæ jakie¶ zaproszenie, które bêdziemy wysy³aæ do innych graczy. I te¿ trzeba by³o jak±¶ tre¶æ waln±æ. Czekam na propozycje.
Co do prezentacji sojuszu na forum, to ju¿ to zrobi³em. A je¶li chodzi o zaproszenia, to ja ju¿ dawa³em propozycje, ale zapewne nikt sobie niczego z tego nie robi³. Nic trudnego takie co¶ napisaæ. Ja mniej wiêcej tak to robi³em:
"Witaj. Zapraszam Ciebie do do³±czenia do sojuszu *DS*. Jeste¶my rozwijaj±cym siê sojuszem i potrzebujemy nowych, dobrych graczy. Mo¿emy Tobie zaoferowaæ pomoc militarn± oraz surowcow±. Ponadto w naszym sojuszu panuje mi³a atmosfera gry. Pamiêtaj! Najwa¿niejsze to siê dobrze bawiæ. Serdecznie zapraszam."
Tak mniej wiêcej. My¶lê, ¿e jeszcze przyda³oby siê zmieniæ trochê stronê zewnêtrzn± sojuszu, ¿eby pierwsze wra¿enie by³o lepsze